Afbeelding

Onderhoud aan flats Padbroek afgerond

Wonen 500 keer gelezen
CUIJK - Woningcorporatie Mooiland heeft donderdag op feestelijke wijze met bewoners de realisatie van het groot onderhoud aan de appartementen van het Patrijzenveld en Fazantenveld in de Cuijkse wijk Padbroek. Tijdens dit feestje nam stichting Het Makershuis de aftrap voor een kunstproject op deze locatie.

[image=224318]

De 120 appartementen van het Patrijzenveld en Fazantenveld in Cuijk zijn opgeknapt. Een flink karwei dat samen gaat met de nodige overlast. De woningen zijn voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Ook zijn de woningen beter geïsoleerd, is een nieuwe CV installatie geïnstalleerd en is de ventilatie van de woningen verbeterd. Deze aanpassingen besparen energie waardoor de woningen van energielabel E naar C gaan.
De bewoners van de appartementen mochten kiezen uit de plattegronden voor de keuken, verschillende keukenkastjes en aanrechtbladen. Na de intensieve verbouwingsperiode was er nu tijd voor een gezellig samenzijn met alle bewoners.

Makershuis
Het Makershuis verbindt het creatief potentieel van professionele kunstenaars, vormgevers en andere creatieven in de samenleving. Mooiland heeft het Makershuis gevraagd dit in gang te zetten voor de locatie aan het Patrijzenveld en Fazantenveld. Een kunstenaar en bewoners gaan binnenkort samen aan de slag.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant