Afbeelding

Blokhut Cuijk opent haar deuren

Algemeen 131 keer gelezen
CUIJK - Op zaterdag 22 september stelt de Blokhut aan de Galberg 2a in Cuijk Noord haar deuren open. Tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het gebouw.

Bezoeker kunnen kennis maken met haar gebruikers: buitenschoolse opvang Buitengewoon van Spring Kinderopvang, de EHBO-vereniging Cuijk en natuurlijk Scouting Cuijk. Met name voor de jeugd is er van alles te doen, maar ook volwassenen zijn van harte welkom.

[image=224312]

Tijdens de open dag kunnen kinderen bij Spring meedoen aan vijf verschillende activiteiten uit het ‘BSO actief’ programma. De kinderopvang is bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Scouting Cuijk presenteert zich met inloopactiviteiten voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. De EHBO-vereniging tenslotte, houdt tijdens de open dag demonstraties met een AED en kan laten zien hoe levensechte verwondingen worden geschminkt.
Naast alle activiteiten is het mogelijk om in te schrijven voor een proef- of vervolgactiviteit of een cursus bij de EHBO-vereniging. Boven alles willen de gebruikers van de Blokhut graag laten zien dat zij er inmiddels helemaal hun thuis hebben gevonden. Zij nodigen iedereen dan ook van harte uit op 22 september in de Blokhut.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant