Afbeelding

JVC Cuijk maakt zich op voor FC Eindhoven

Voetbal 41 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk speelt vanavond het KNVB-bekerduel tegen FC Eindhoven. Na vorig jaar in de tweede ronde bijna voor een stunt te hebben gezorgd tegen de latere finalist Heracles Almelo, is vanavond om 20.00 uur eerste divisieclub FC Eindhoven de tegenstander op sportpark De Groenendijkse Kampen in Cuijk.

[image=223961]

JVC Cuijk bereikte de tweede ronde na een ware Houdini-ontsnapping. In de eerste ronde keek de Cuijkse Topklasser na een uur spelen tegen zaterdag Topklasser Barendrecht tegen een bijna onoverbrugbare 0-3 achterstand aan. De Cuijkenaren toonden echter veerkracht en kwamen, via doelpunten van Abdes Assouiki, Sam Wassenberg en Dennis Schouten, terug tot 3-3 en wisten hiermee een verlenging af te dwingen. Na een rode kaart voor Jorrit Ritzen hield de ploeg van het technische duo Piet de Kruif/Hans Kraay jr. ook met 10 tegen 11 stand, waarna het zich via strafschoppen tot winnaar schoot.

Revelatie
FC Eindhoven was vorig jaar dé revelatie in de Jupiler League. De Eindhovenaren eindigden op een zeer knappe derde plaats en liepen in de nacompetitie promotie naar de Eredivisie mis. Dit seizoen kwam de ploeg van de nieuwe trainer John Lammers nog niet verder dan één overwinning in vier gespeelde wedstrijden.

Kaartverkoop
De toegangsprijzen bedragen 8,00 euro voor volwassenen en 4,00 euro voor kinderen t/m 14 jaar en 65+'ers. Meer informatie hierover is te vinden op www.jvccuijk.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant