Afbeelding

Bouw eengezinswoningen De Valuwe gestart

Wonen 79 keer gelezen
CUIJK - Woningcorporatie Mooiland is volop aan de slag in de Cuijkse wijk De Valuwe. Werden vorige week nog de laatste woningen in het centrum van de wijk gesloopt, vandaag is Mooiland al gestart met de bouw van tien eengezinswoningen op de hoek van de Looiersgaarde en in ’t Hoefijzer.

[image=222871]

De tien eengezinswoningen die Mooiland realiseert, zijn onderdeel van fase 1 van de herstructurering van De Valuwe. Eerder dit jaar leverde de woningcorporatie 36 appartementen aan de Looiersgaarde in de Valuwe op. Aannemer Van der Horst uit Langenboom verricht de grondwerkzaamheden, maakt de fundering en richt de bouwplaats in. Van der Waals/Zeinstra architekten uit Amsterdam ontwierp de woningen.

Geïnteresseerden
De woningen worden in twee blokken van vijf gebouwd en hebben ieder drie slaapkamers. De start van de bouw wordt in het najaar officieel gevierd. De oplevering is gepland in de zomer van 2013. Binnen enkele maanden kunnen geïnteresseerden via de websites van Mooiland (www.mooiland.nl) en De Valuwe (www.devaluwe.nl) reageren op de tien eengezinswoningen. Daarna krijgen zij te horen wie de woningen toegewezen krijgt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant