Afbeelding

Beursvloer Land van Cuijk krijgt vervolg

Zakelijk 46 keer gelezen
CUIJK - De vorig jaar voor de eerste keer georganiseerde Beursvloer Land van Cuijk krijgt een vervolg. Het Inspyrium bij Boomkwekerij Ebben in Cuijk vormt woensdag 3 oktober het decor van het netwerkevenement, waar verenigingen, organisaties en bedrijven elkaar ontmoeten.

[image=222788]

De gedachte achter de Beursvloer is simpel: verenigingen, organisaties en bedrijven kunnen in een informele setting met elkaar netwerken. Doelstelling is om met een gesloten beurs menskracht, middelen, kennis en klussen uit te wisselen. “De eerste editie was meteen een succes, met veertig zogeheten matches, elk verschillend van aard”, weet Sonja Stevens van Radius. “De animo was direct goed, maar we hopen dat we op 3 oktober ook op wat meer belangstelling van ondernemers mogen rekenen.”

‘Speed-dating’
Hoewel de titel ‘Beursvloer’ is, waakt Stevens’ collega Marijke Muller voor het idee dat het om een beurs gaat. “Dat heeft vorig jaar wellicht wat ondernemers tegengehouden om deel te nemen”, denkt de bij Actieradius werkzame Marijke. “Beursvloer heeft echter meer weg van ‘speed-dating’. Twee uur lang loopt iedereen door elkaar heen en krijgt hij of zij de mogelijkheid om zowel diensten aan te bieden als te vragen. Alles gaat met een gesloten portemonnee. Denk aan een tennisvereniging die een gratis tennisclinic geeft aan het personeel van een ICT-bedrijf, dat in ruil een nieuwe website voor deze vereniging maakt.”
Sonja haakt in: “Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Meerwaarde creëren. Met en voor elkaar. Zodoende is ons evenement ook zeer interessant voor ondernemers.”

Inspyrium
Duurzaam ondernemen komt ook terug in de locatie van Beursvloer. Net als vorig jaar is gekozen voor Boomkwekerij Ebben, dat voor dit evenement het nieuwe Inspyrium beschikbaar stelt aan de organisatie. “We maken er ook een combinatie-evenement van”, legt Willeke Driessen (Ebben) uit. “We beginnen met een bedrijfspresentatie en rondleiding. Dit trekt wellicht ook nog wat ondernemers. Daarna gaat de Beursvloer van start.”
Informatie en aanmelden via www.actieradius.nu.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant