Afbeelding

Team USA voor trainingskamp naar Mill

Sport 52 keer gelezen
MILL - Het nationale elftal onder 18 jaar van de Verenigde Staten komt begin september naar Mill. Ze logeren in Hotel Dormylle in Mill en maken voor hun trainingen gebruik van de sportvelden van RKSV Juliana aan de Langenboomseweg. De faciliteiten die zowel Fitland, Dormylle als Juliana te bieden hebben zijn behoorlijk in trek bij nationale en internationale voetbalteams.

[image=209663]

Regelmatig is FC Den Bosch in Mill te vinden voor een trainingskamp, maar onlangs ook nog jeugdteams uit Polen, Engeland en Chili. 'Team USA' zal in Mill de nodige trainingen afwerken, maar er staan ook een aantal oefenduels op het programma.
Zo spelen ze in Rotterdam tegen Feyenoord onder 18 jaar (recent nog winnaar van de Copa del Agatha) op 8 september, op 13 september tegen Borussia Dortmund in Dortmund en in Antwerpen nemen de Amerikanen het op 15 september op tegen Club Brugge. Dinsdag 11 september spelen ze ook tegen het Nederlands juniorenteam in Groesbeek. Deze wedstrijd start om 18.00 uur op het sportpark van Achilles'29.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant