Heijen wint Verlinden Goudenklokspelen

Voetbal 46 keer gelezen
SINT HUBERT - Vijfdeklasser Heijen heeft donderdagavond in Sint Hubert beslag gelegd op de 41ste editie van de Verlinden Goudenklokspelen. De Limburgers waren in een vlakke wedstrijd met 1-0 te sterk voor klassegenoot Estria. Boy Hubers scoorde de enige treffer van de avond.

[image=222015]

[image=222019]

De finale tussen Heijen (winaar 2009) en titelverdediger Estria kende maar weinig hoogtepunten. Estria opende sterk, maar Heijen nam later de regie over. Vlak voor rust gaf Boy Hubers Estria-doelman Bart Wijnen het nakijken met een prachtige vrije trap. Na rust bleef Heijen de bovenliggende partij en vijf minuten voor het einde kon Heijen de wedstrijd definitief beslissen. Bas Weijers' penalty werd echter gestopt door Wijnen.
In het korte restant perste de ploeg uit Escharen er nog wel een slotoffensief uit, maar de trofee kwam voor Heijen nimmer in gevaar.