Afbeelding

Dit weekend 2e editie AVANS-toernooi UDI’19/Beter Bed

Algemeen 53 keer gelezen
Voor UDI’19/Beter Bed is de voorbereiding naar het nieuwe seizoen in de hoofdklasse B voorspoedig gestart. Onder leiding van de nieuwe technische staf werd er verloren van Gemert en JVC Cuijk, beide topklassers en werd er maar met liefst 11-0 gewonnen van RKHVV tegensander van vorig seizoen.

Het zal voor trainer Bas Gosgens zeker zaak zijn om van deze talentvolle jonge groep een stabiele hoofdklasser te maken die in deze klasse mee kan doen om de prijzen. Constante prestaties en stabiliteit zijn daar voor nodig en zowel teamprestaties als individuele klasse moeten daar waar nodig nog verbeterd worden. Deze nog jonge groep heeft het in zich om voor zichzelf en de kritische UDI’19 aanhang een mooie toekomst te scheppen.

Het eigen prestigieuze AVANS-toernooi kan voor Bas Gosgens een goede graadmeter worden. De bezoekende teams UNA/Brinvast, Blauw Geel ‘38/JUMBO en E.V.V. Echt staan met hun nieuwe selecties te popelen om dit toernooi winnend af te sluiten.

Vrijdag en zondag bent u dus van harte welkom op sportpark Parkzicht in Uden waar u zeker kunt geniet van uitstekend amateurvoetbal op het niveau hoofdklasse en topklasse.

Voor verdere informatie over het AVANS-toernooi kunt u terecht op de website van UDI’19 www.udi19.nl

[image=221470]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant