Afbeelding

Opzienbarende monsterzege UDI'19

Voetbal 49 keer gelezen
CUIJK - UDI'19 is het toernooi van JVC Cuijk gestart met een opmerkelijk ruime overwinning. De mannen van trainer Bas Gösgens wonnen namelijk met maar liefst 11-0 van RKHVV dat afgelopen seizoen in dezelfde klasse uitkwam als de Udenaren.

[image=221370]

Navraag leerde dat de tegenstander uit Huissen niet eens zoveel spelers spaarde dus dat geeft de monsterzege van de Parkzichters nog meer cachet. Een goed druk zettend UDI'19 was vanaf het begin heer en meester en wist na een 5-0 ruststand dus met liefst 11-0 te winnen. Mustafa Seddiqi scoorde drie keer terwijl Kevin van Veen en Tim Wolf tweemaal het net wisten te vinden. Mark van de Meulenhof, Robin van Cuijk, Anwar Tuithof en Dick Smits maakten er meer dan dubbele cijfers van. Morgenavond neemt de tricolores het op tegen gastheer JVC Cuijk. Aanvang: 19.30 uur op de Groenendijkse Kampen.

[image=221369]

JVC laat voorsprong glippen
SV Venray kwam in de tweede wedstrijd van de avond knap terug tegen topklasser JVC Cuijk. De gastheren namen via Dirks en de net ingevallen Wassenberg een 2-0 voorsprong maar uiteindelijk sloeg het team van trainer Harry Blokhuis via Mike Michiels en Robert Willemse alsnog terug: 2-2.

[image=221368][image=221371]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant