Afbeelding

Drukte op de Floriade

Zakelijk 91 keer gelezen
VENLO/BOXMEER - Het goede weer lokt deze week zeer veel mensen naar de Floriade in Venlo. Met name woensdag was het razend druk, maar dat werd door de geroutineerde organisatie in goede banen geleid.

[image=221355]

[image=221356]

Ook het paviljoen van Boomkweker Ebben en het Land van Cuijk trok veel bekijks, zo lieten de aanwezige vrijwillgers weten. Het waterschap Aa en Maas was present met waterbakken, waar uitleg werd gegeven over het waterleven in het Land van Cuijk. Veel bezoekers namen ook een kijkje in de opvallende Yurt, een Mongoolse tent, om zich te laten informeren.

[image=221354]

De stand van tuinarchitect Werner Hendriks uit Oploo en zijn college ondernemers uit de regio was ook in trek. Natuurlijk was ook deze de draak ( gemaakt door kunstsmid Juul Baltussen uit Westerbeek) een eyecatcher. En voor een halve euro spuwde hij ook echt vuur! Overigens nodigde de waterpartij velen uit om lekker pootje te baden.

[image=221357]

Veel waardering en aandacht van de bezoekers is er voor de stand van Vivara uit Vierlingsbeek. In en rond dit mega-vogelnest zijn de producten van dit bedrijf overzichtelijk uitgestald.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant