Afbeelding

Kevin Strijbos op Red Bull Nationals in Mill

Sport 59 keer gelezen
MILL - Minder dan een maand nadat hij de beste rijders van de wereld heeft verslagen in race twee van de Letlandse GP, zal de Belgische topper Kevin Strijbos in actie komen in Mill, wanneer de Red Bull Pro Nationals invasie van Europa begint. De HM Plant KTM-fabrieksrijder heeft zich ingeschreven voor de wedstrijd op 11 en 12 augustus. In Mill zal hij de strijd aan gaan met een internationaal deelnemersveld in de MX1 klasse.

[image=221279]

Inschrijvingen van grote namen komen nog steeds binnen en zij zullen Strijbos vergezellen in de strijd, zoals Gert Krestinov uit Estland, thuisrijder Marc De Reuver en Herjan Brakke, de snelle Fransman Nicolas Aubin, Tyco Suzuki door TAS pairing Stephen Sword, Martin Barr en Yentel Martens.
De MX2 is gelijkwaardig qua rijders aan de MX1, waaronder ander Nestaan KTM’s Jake Nicholls en Glenn Coldenhoff zich hebben ingeschreven en verder rijders zoals Elliott Banks-Browne, uit Ierland Stuart Edmonds en Graeme Irwin, fransman Steven Lenoir, Zuid-Afrikanen Neville Bradshaw en Shannon Terreblanche en Beursfoon Suzuki’s Mike Kras en Micha Boy de Waal.
De organisatoren zijn in gesprek met een aantal GP teams en komende week zullen we meer topnamen bekend maken!

Entree
Ticketprijzen zijn vanaf 25,00 euro voor volwassenen en 10,00 euro voor kinderen. Ook zijn er familiekaarten verkrijgbaar voor 55,00 euro. Voor meer info en het online kopen van tickets zie www.redbullpronationals.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant