Afbeelding

Red Bull Pro Nationals

Sport 61 keer gelezen
LANGENBOOM - Op zaterdag 11 en op zondag 12 augustus gaat in Mill de Red Bull Pro National van start. Het programma is speciaal voor dit evenement aangepast zodat het publiek de Pro Nationals rijders vaker zal zien.

[image=221241]

De Red Bull Pro Nationals is een unieke mix tussen jeugd motorcross en Pro motorcross, Freestyle motorcross en Beach party.
De Pro Nationals klasse zal op zaterdag een training en tijdstraining hebben met aansluitend een kwalificatie. Op zondag zullen zij beginnen met een vrije training, daarna volgt de 1e en 2e manche. Er wordt gereden in de 65cc, 85cc kleine wielen en 85cc grote wielen, Rookie MX2 klasse 125cc en 250F 13t/m18 jaar, 2 takt gecombineerde 125cc en 250cc klasse en natuurlijk de toppers in de Pro National klasse.
Speciaal voor de kinderen is er een Kidszone met luchtkussens, motorcross experience opstap voor kinderen en de bekende TV helden Bert & Ernie en Elmo die op zondag aanwezig zullen zijn.
Kaarten zijn online te bestellen en verkrijgbaar aan de kassa. Volwassenen betalen 25 euro per dag, kinderen 10 euro per dag en een gezinskaart kost 55 euro per dag. De poort gaat open om 8.30 uur, de wedstrijden beginnen om 11.00 uur. Het circuit is gelegen nabij de Fazantenweg 15 in Langenboom. Voor tickets en meer informatie ga naar www.redbullpronationals.com.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant