Aftellen naar Copa del Agatha 2012

Sport 93 keer gelezen
SINT AGATHA - Nog twee weken en het vernieuwde sportpark van voetbalvereniging VCA uit Sint Agatha (bij Cuijk) vormt het decor van alweer de vierde toernooieditie van de Copa del Agatha. De nationale ploeg van Chili is op zaterdag 11 en zondag 12 augustus de grote favoriet om Shakthar Donetsk als toernooiwinnaar op te volgen. De Chilenen nemen het op tegen Feyenoord, VVV-Venlo/HS, KRC Genk, Wisla Krakow en Sunderland AFC.

[image=221166]

Chili, dat de Copa del Agatha gebruikt als voorbereiding op de Copa Sudamericana, is vanaf 7 augustus in Nederland en speelt op donderdag 9 augustus (16.00 uur) nog een oefenwedstrijd tegen Jong PSV in Sint Agatha. De juniorenploeg van Sunderland AFC belegt vanaf dinsdag 31 juli een twee weken durend trainingskamp in Mill en zal tijdens die periode trainen op de velden van Juliana Mill, waarmee de organisatie van de Copa del Agatha een samenwerking heeft.

Toernooikrant
Nieuwsblad De Maas Driehoek is mediapartner van de Copa del Agatha. In de editie van dinsdag 7 augustus verschijnt een speciale toernooikrant met alle in's en out's over de komende toernooieditie van de Copa del Agatha.
Meer informatie via www.copadelagatha.nl.
De Copa del Agatha is ook te volgen via Twitter op http://twitter.com/CopadelAgatha.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant