Afbeelding

Kids Mode en Swing Show

Kunst en cultuur 43 keer gelezen
VENLO / OPLOO – De Kids Mode en Swing Show, die beleefde onlangs zijn primeur op het themaveld Relax & Heal bij de Healing Dragon op de Floriade in Venlo.

In het themaveld, waar Tuinarchitect Werner Hendriks uit Oploo en dertien andere regiobedrijven en kunstenaars zich presenteren, is een grote catwalk aangelegd, inclusief rode loper. Hier vond een presentatie plaats van Koe&Boe, de kindermodelijn van Marlies van Zeeland, vriendin van Boer Martijn uit ‘Boer zoekt vrouw’.

[image=220577]

Modeshows
Uit het publiek werden kinderen (tot 7 jaar) gescout en gevraagd mee te doen aan de modeshow. Het leverde twee modeshows op, met enthousiaste jongens als meiden die ‘Model voor één dag’ mochten zijn. Eerst werd er ijverig geoefend op het showlopen van de Koe&Boe modellen, zoals het paraderen op de rode loper en het poseren voor de camera. De twee shows met als finale een showdans werden een feest voor het talrijke publiek, mede door de aanstekelijke presentatie van Rianne van Zeeland, de zus van Marlies, en de stemmige muziek.
Tuinarchitect Werner Hendriks uit Oploo is tevreden over de samenwerking met Koe&Boe. “Ik probeer regionale bedrijven een kans te geven zich te promoten op de Floriade en ik denk dat dit een schot in de roos is voor Koe&Boe.”

[image=220576]

Vervolg
Er komen nog meer modeshows op de Floriade. Alle kinderen met interesse mogen meedoen. De volgende kindemodeshows van Koe&Boe staan gepland op 11augustus, 12 september en 3 oktober. Kijk ook eens op www.koe-en-boe.nl of www.thehealingdragon.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant