Afbeelding

2300 Wandelaars op Rabo ledenterras

Sport 59 keer gelezen
CUIJK – Even de voetjes omhoog, een kop soep en een broodje: Vierdaagselopers uit de regio die lid zijn van de Rabobank ontbrak het vrijdag aan niets op het ledenterras in Cuijk. Ook dit jaar richtte Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen samen met vier andere Rabobanken in de regio een aantal goed verzorgde rustplaatsen in. Maar liefst 2300 leden maakten hier dankbaar gebruik van.

[image=220560]

De wandelaars konden elke dag terecht op een exclusief ingericht Rabobank ledenterras, meestal ongeveer halverwege de route. De Rabobanken Land van Cuijk & Maasduinen, Groesbeek-Millingen aan de Rijn, Maas en Waal, Oost Betuwe en Rijk van Nijmegen hadden hiervoor de handen ineengeslagen. Elke bank had een terras in het eigen werkgebied. Op vrijdag – de dag van Cuijk – was het traditioneel de beurt aan Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen.

[image=220561]

Goede verzorging
Twaalf medewerkers van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen waren vrijdag al vroeg in touw om de wandelaars warm te onthalen en in de watten te leggen. Aan alles was gedacht: voldoende toiletten, tafels en stoelen, koffie en thee, soep, broodjes en zelfs een appeltje voor onderweg. En muziek, niet te vergeten. Dankzij dweilorkest De Herrieschuppers uit Langenboom heerste er een feestelijke sfeer op en rondom het terras.

Laatste loodjes
Met nog zo’n vijftien kilometer voor de boeg, waaronder natuurlijk de bekende Via Gladiola, kon de slotdag voor de meeste wandelaars niet meer kapot. Zelfs het weer zat mee. In opperbeste stemming stapten veel deelnemers dan ook de tent van de Rabobank binnen. Zoals ook de zussen Anja en Gerrie Wilmsen uit Overloon, die al voor de tiende keer meelopen. “Deze rustplaats is voor ons vaste prik. We hebben er echt naar uitgekeken om hier even lekker bij te komen.” Ook Romy van Roosmalen uit Boxmeer, haar moeder Roos en vriendin Coby nemen het ervan. “Heerlijk toch, even de schoenen uit en een kopje soep eten. Wij hebben iedere dag gepauzeerd op het terras van de Rabobank.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant