Afbeelding

Nibali in Daags na de Tour

Sport 50 keer gelezen
BOXMEER - Wielerfanaten kijken verlangend uit naar de deelnemerslijst van de profkoers tijdens de wielerronde Daags na de Tour. Op de site laat de organisatie weten dat de huidige nummer drie Vicenzo Nibali (Italie) maandagavond aan de start verschijnt.

Of er een 'truidrager' naar Boxmeer afreist blijft de vraag. Naar verluidt komen de nummers 1 en 2 Wiggins en Froome zeker niet. Zij hebben verplichtingen in de Olympische ploeg Groot-Brittannië. Datzelfde geldt waarschijnlijk ook voor de Nederlanders Robert Gesink en Nikky Terpstra.
Vandaag geniet het peloton van een rustdag. 'Alle tijd voor contractonderhandelingen. We zijn in afwachting van het akkoord van een renner uit de top 10 van het klassement van de Tour. Zodra de handtekening gezet is, maken we hem meteen bekend', meldt de site van Daags na de Tour.

[image=219946]

In de laatste week van de voor Nederlanders teleurstellend verlopen Tour de France zal de organisatie beslist nog enkele cracks weten te contracteren. Verschijnt Nederlands best geklasseerde renner Laurens ten Dam aan de start in Boxmeer. Sprinten Kenny van Hummel en Johnny Hoogerland om de prijzen? Komende dagen krijgt het deelnemersveld gestalte. Kijk voor updates op www.kliknieuws.nl.
Kijk voor meer informatie over het Boxmeerse wielerspektakel op maandag 23 juli op www.daagsnadetour.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant