Afbeelding

Nieuw onderdak 4Events Gennep

Kunst en cultuur 49 keer gelezen
GENNEP - Stichting 4Events verhuist van pand Zandstraat 66 naar partycentrum Pica Mare. De evenementenorganisatie huurt de accommodatie voor een half jaar van exploitant Optisport. “We hopen in 2013 door te kunnen gaan wanneer de gemeente Gennep ons de aanbesteding voor de komende vijf jaren gunt”, zeggen Twan en Cindy Maassen van Stichting 4Events.

[image=219944]

Doordat de huidige huisvesting aan de Zandstraat gesloopt wordt ten faveure van het plan Gennep Centraal moet de stichting na een jaar al gang verhuizen. dat risico was vooraf bekend.
“Weet je”, zegt Twan Maassen, “we zaten in de Zandstraat op een toplocatie maar eigenlijk horen wij met onze activiteiten hier thuis. We zijn in 2009 al eens met het partycentrum bezig geweest. Optisport zag onze plannen zitten. Met het college waren we er op een gegeven moment bijna uit maar na de verkiezingen in 2010 waren de inzichten veranderd. Het voordeel is dat we hier veel meer mogelijkheden hebben. We gaan alle ruimten optimaal benutten. Dat begint al bij de entree die we gaan verfraaien. Ook de zaal biedt veel kansen. De tribune uit onze bioscoop aan de Zandstraat is hier juist voor gekocht. Het achterste deel wordt intern verbouw en daar gaan we dan ook zeker films vertonen.”
Stichting 4Events houdt in augustus een open dag. “Dat is te zien wat onze plannen hier zijn”, besluit Twan Masssen. Meer info op www.4events.nl.
Lees het hele artikel in nieuwsblad De Maas Driehoek van deze week.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant