Afbeelding

Halve eeuw hockey in Boxmeer

Sport 56 keer gelezen
BOXMEER - Mixed Hockey Club Boxmeer bestaat dit jaar een halve eeuw. Zo’n mijlpaal verdient passende feestelijkheden. Rond het weekend van 1 en 2 september bruist het daarom op het hockeyveld en in het centrum van Boxmeer van de activiteiten, niet alleen voor de ruim 500 leden van de club, maar ook voor oud-leden en mensen die interesse tonen in de hockeysport.

Om het vijftigjarig jubileum van de Mixed Hockey Club Boxmeer op te luisteren, wordt op zondag 2 september een open familietoernooi georganiseerd. Teams van binnen en buiten de MHCB worden hierbij uitgenodigd om zich aan te melden.

[image=219738]

De wedstrijden worden gespeeld met achttallen op een half veld. Voor dit toernooi geldt wél de oeroude Olympische gedachte dat meedoen belangrijker is dan winnen. Natuurlijk zullen de teams hun best doen om zegevierend van het veld te stappen, maar gezelligheid en sportiviteit staan voorop. Speciale spelregels zorgen ervoor dat jong en oud – ervaren en onervaren hockeyers allemaal een optimale spelvreugde kunnen beleven. Voor de allerjongste jeugd zullen er aantrekkelijke activiteiten aanwezig zijn.
Inschrijven voor dit toernooi is gratis. En de organisatie hanteert een zeer ruime interpretatie van het begrip ‘familie, zodat er ook plaats is voor teams die uit andere relaties dan bloedbanden bestaan. Het familietoernooi zal afgesloten worden met een heerlijke barbeque op het terras van het MHCB clubhuis de Sloot. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar onder vermelding van de teamnaam en de contactgegevens van de aanvoerder.
Een speciale pagina op de website www.mhcb.nl geeft al inzicht in de diverse evenementen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant