Afbeelding

Sjluuk en Co en sssshhhhtttt in Overloon

Algemeen 53 keer gelezen
OVERLOON - Het Openluchttheater in Overloon brengt op woensdag 25 juli de familievoorstelling Sjluulk en Co en sssshhhhtttt – de geheime speelgoedmachine.

Sjluuk is een onhandige, maar enthousiaste straatjongen die het leuk vindt om nieuwe vriendjes te maken. Sjluuk heeft een tinwhistle (een soort ijzeren blokfluit), waarop hij soms mooie en soms minder mooie liedjes speelt. Sjluuk probeert nog steeds zijn goocheltrucjes onder de knie te krijgen. Hij wil graag net zo goed kunnen zingen als Co, maar of dat ooit gaat lukken? Co is een wereldreiziger. In al zijn reizen heeft hij veel geleerd en weet dus ook vaak dingen die Sjluuk niet weet. Daarnaast kan Co heel goed zingen en is hij hartstikke handig en slim. Co moet vaak hard lachen om Sjluuk en probeert Sjluuk zoveel mogelijk te beschermen tegen stoute mensen. Soms haalt Co wel eens een grapje uit met Sjluuk, maar dat is alleen maar om Sjluuk een wijze les te leren.

[image=219736]

Sjluuk en Co komen op allerlei plekken vaak de gekste dingen tegen. Zo kwamen ze al heksen, feeën en lieve sprookjesmeisjes tegen. Deze keer is de speelgoedmachine kapot.
Samen met de kinderen proberen ze hem weer aan de praat te krijgen!
Reprise van de hartstikke leuke kindervoorstelling van Sjluuk & Co die in de zomer van 2011 ook in het openluchttheater speelde. Maar nu met een andere afloop!

[image=219737]

De voorstelling begint om 14.30 uur. Kaarten kosten 4,50 euro en zijn verkrijgbaar voor aanvang bij de kassa of via www.openluchttheateroverloon.nl of bij Plus Verbeeten te Overloon.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant