Gemeenterubriek Cuijk naar De Maas Driehoek

Zakelijk 122 keer gelezen
CUIJK - De wekelijkse gemeenterubriek van de gemeente Cuijk is met ingang van dinsdag 3 juli te vinden in nieuwsblad De Maas Driehoek. Behalve De Winter media groep, waar De Maas Driehoek deel van uitmaakt, had ook Wegener (Cuijks Weekblad) een offerte uitgebracht op het gemeentenieuws.

[image=218947]

“De verandering van krant zal her en der tot wat commentaar leiden, maar het college van B en W is overtuigd van deze overstap”, licht burgemeester Wim Hillenaar het besluit om na jaren het gemeentenieuws gepubliceerd te hebben in het Cuijks Weekblad, deze vaste rubriek voortaan te publiceren in De Maas Driehoek. “Uiteraard heeft het kostenplaatje een belangrijke rol gespeeld, maar ook het bereik, de bezorging en de verzorging van de opmaak en lay-out van de rubriek hebben een rol gespeeld.”

Gemeenterubriek
De wekelijkse gemeenterubriek omvat onder andere de openbare gemeentelijke bekendmakingen alsook ander nieuws van en over de gemeente Cuijk. “In lijn van het inkoopbeleid van de gemeente Cuijk volgen wij voor grote projecten een aanbestedingsproject. De uitgeverijen Wegener (Cuijks Weekblad) en De Winter media groep (De Maas Driehoek) zijn gevraagd een offerte op te stellen. Na de beoordeling van beide offertes is besloten de wekelijkse rubriek per 1 juli 2012 onder te brengen bij De Winter media groep. Niet alleen vanwege de aanmerkelijk lagere tarieven, maar ook op grond van bijvoorbeeld de hogere bezorggarantie”, luidt de informatiebrief aan de Cuijkse gemeenteraad.
De overeenkomst loopt tot 1 januari 2014. De Cuijkse gemeenterubriek is deze week te vinden op pagina 31.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant