Afbeelding

Herman Vullings & Hanneke Bernts uitgezwaaid

Onderwijs 108 keer gelezen
STEVENSBEEK - Op vrijdag 22 juni nam Metameer op grootse wijze afscheid van twee beeldbepalende personen binnen de organisatie: Hanneke Bernts en Herman Vullings.

Hanneke Bernts heeft 40 jaar op Metameer (of één van de voorlopers) gewerkt als docent lichamelijke oefening, zorgcoördinator, adjunct-directeur en contactpersoon naar het primair onderwijs. Zij gaat nu met vervroegd pensioen en nam op vrijdag 22 juni afscheid van het voltallige personeel.
Op diezelfde dag werd ook stil gestaan bij het afscheid van rector Herman Vullings. Hij maakte in de ochtend een rondgang langs alle locaties, waar hij o.a. actief werd ingezet in een dialoog en in de werkplekken bij vmbo. Op de locatie Stevensbeekseweg werd hem een muzikale hulde gebracht.

[image=218389]

Toespraken
In de middag was er vooral ruimte voor de externe gasten om afscheid te nemen. In het officiële gedeelte waren er warme en mooie woorden van Bert Lunshof (centrale directie), Lia Roefs (voorzitter Raad van Toezicht), Sjoerd Slagter (voorzitter VO-raad), Harrie Grimmius (voorzitter platform intersectoraal) en Ton Broeren (voorzitter van Orion).
Herman sloot zelf het officiële gedeelte af met een zeer persoonlijke toespraak waarin hij nog eens duidelijk maakte wat goed onderwijs en leiderschap volgens hem betekent.
Na een drukke receptie in het sfeervolle gebouw aan de Kloosterstraat werd deze bijzondere dag afgesloten met een groot feest in de aula aan de Stevensbeekseweg. Uiteraard werden beide vertrekkende personeelsleden door het team toegezongen en toegesproken.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant