Afbeelding

Laatste loodjes leidsters Spring Kinderopvang

Algemeen 70 keer gelezen
BOXMEER - Voor de meeste studenten zit de examentijd er op, maar niet voor de pedagogisch medewerkers van Spring Kinderopvang. Nog tot en met 6 juli doen maar liefst 438 medewerkers examen bij de regionale ROC’s, waaronder MBO College de Maasvallei in Boxmeer.

[image=218256]

Wanneer de pedagogisch medewerkers slagen, wordt hun tweejarige opleidingstraject bekroond met een aanvullend MBO-diploma naast hun huidige diploma, namelijk PW4 (Pedagogisch Werker 4). Daarmee krijgt het gemiddeld opleidingsniveau van de medewerkers van Spring Kinderopvang een flinke impuls. Alle pedagogisch medewerkers werkten gedurende twee jaar tijdens bijeenkomsten en door ondersteuning bij werkplek-leren aan kennis en vaardigheden die nodig zijn om het pedagogisch handelen verder te verbeteren. Daarnaast maakten zij praktijkopdrachten gebaseerd op het pedagogisch beleid van Spring en legden ze een portfolio aan. Tot slot bevat het examenprogramma ook assessmentgesprekken en onderdelen als rekenen en taalvaardigheid.

Professioneel
Spring Kinderopvang staat voor kwalitatief hoogwaardige Kinderopvang en investeert daarom veel in de deskundigheidsbevordering van haar medewerkers. Spring Kinderopvang biedt al bijna 40 jaar professionele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg: peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, tussenschoolse en buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Voor meer informatie: www.spring-kinderopvang.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant