We Want You in Haps blijkt groot succes

Muziek 37 keer gelezen
HAPS - De eerste uitvoering van talentenjacht 'We Want You' vond afgelopen weekeinde plaats in Haps. Na een maandenlange voorbereiding betraden op deze avond veertien vocalisten en vier presentatoren het podim van een bomvolle sporthal De Stappert. Samen met het fanfareorkest Juliana en de We Want You-begeleidingsband maakten ze er een wervelende en muzikale show van. Het evenement trok maar liefst 900 bezoekers.

[image=216794]

De artiesten, allemaal afkomstig uit Haps, stonden voor de eerste keer samen met Juliana op het podium. Doel van de avond was om een breed publiek kennis te laten maken met de muziek van Juliana, waarbij de top-3 van de avond doorstroomt naar de grote Juliana Music Night van 2013. De sporthal in Haps was dan ook afgeladen vol met bijna 900 man publiek. Alle optredens werden beoordeeld door het aanwezige publiek (de publieksjury) en een onafhankelijke vakjury welke bestond uit Francois van der Sanden uit Nijmegen en Marloes Berden uit Horst. De stemming bepaalde welke drie artiesten en welke twee presentatoren uiteindelijk doorstroomden naar de finale en deze finale werd alleen beoordeeld door de vakjury. Uiteindelijk won Lianne Robben met het nummer 'Miracle' van Ilse de Lange de WWY-trofee voor de artiesten en Steef Peters won de gelijknamige trofee in de categorie Presentatie.

Muzikaal
Met We Want You heeft Juliana zich opnieuw muzikaal op de kaart gezet en laten zien dat het een complete muziekvereniging is waarbij elke generatie zich thuisvoelt. De muziekvereniging wordt in Haps op handen gedragen en ook in de regio ziet men dat Juliana veel succes boekt met haar steeds vernieuwende muzikale aktiviteiten.
Het idee om We Want You te organiseren werd begin dit jaar ontwikkeld door de secretaris van Juliana, Bart Robben en samen met enkele muzikale collega’s werden de schouders eronder gezet en met veel succes! De muziekshow We Want You werd in nauwe samenwerking met de gemeente Cuijk georganiseerd. Juliana faciliteerde de gemeente zodat zij op zaterdagmiddag 16 juni haar sportkampioenendag kon laten plaatsvinden in sporthal de Stappert, waarbij Juliana zorg droeg voor de (sfeervolle) inrichting van de zaal, het podium en de techniek. Beide partijen zijn zeer te spreken en tevreden over deze samenwerking. Voor meer foto's zie: www.fanfarejuliana.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant