Afbeelding

'De Kukel beste kinderopvang van de regio'

Algemeen 96 keer gelezen
CUIJK – Met een gemiddeld cijfer van 8,5 kwam opvanglocatie De Kukel in Cuijk als beste uit de bus van alle locaties van Spring Kinderopvang in de regio Cuijk-Boxmeer. Maar liefst 98 procent van de deelnemers raadt het kindcentrum aan bij vrienden, familie en kennissen. “Ze geven ons het vertrouwen dat ze goed voor de kleine meid zorgen, in een geborgen, warme en liefdevolle omgeving”, schrijft een van de ouders.

[image=216768]

Bestuurder Jos Nauts reikte afgelopen maandag de prijs uit aan de pedagogisch medewerkers, die compleet verrast werden door zijn bezoek. “Een positieve opsteker in deze moeilijke tijd voor de kinderopvangbranche,” vertelt manager Nathalie Rodenburg. “We hebben dit jaar heel hard gewerkt om meer gestalte te geven aan het opendeurenbeleid. Iedere dag doen we een activiteit volgens onze methode Spring Actief. De kinderen worden dan in groepen verdeeld op leeftijd, zodat we heel specifiek aandacht kunnen geven aan de ontwikkelingsbehoeften van de afzonderlijke leeftijden. Het is heel fijn om daar nu waardering voor te krijgen!”

Reacties
Kinderdagverblijf de Kukel verwelkomt kinderen van 0 tot 4 jaar. De vraag “Gaat uw kind graag naar de Kukel?” hebben álle deelnemers positief beantwoord. Wel geeft 8,2% van de deelnemers aan dat ze graag meer informatie zouden willen over wat hun kindje die dag heeft gedaan. “Wij zijn erg tevreden, maar zouden het leuk en fijn vinden om iets meer te horen krijgen met het halen. Wat hij leuk vindt, waar hij veel mee bezig is geweest, met wie hij veel speelt.” Over de binnen- en buitenspeelmogelijkheden zijn de ouders ook erg positief: “Wij vinden de buitenspeeltuin geweldig voor de kinderen!” Ook de pedagogisch medewerkers ontvangen veel lof. Geen enkele ouder is het oneens met de vraag of de leidsters deskundig en professioneel hun werk uitvoeren. “Ik vind het allerbelangrijkst dat er goed voor mijn kind gezorgd wordt en dat de leidsters lief zijn. Daar ben ik uiterst tevreden over. De leidsters zijn heel professioneel en erg lief voor mijn zoontje.”

Klanttevredenheid
Spring Kinderopvang nodigde in maart al haar klanten uit om deel te nemen aan een klanttevredenheidsonderzoek. Spring werkt continu aan de verbetering van haar dienstverlening. De mening van ouders is daarbij natuurlijk van groot belang. In de regio Cuijk-Boxmeer ging de tweede plaats naar kinderdagverblijf Paddestoel in Gennep met een 8,44 en de derde plaats naar BSO Kameleon in Boxmeer met een 8,36.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant