Afbeelding

Leerlingen Elzendaal winnen Rabo Dragon's Den

Onderwijs 34 keer gelezen
BOXMEER - Leerlingen van het Elzendaalcollege in Boxmeer zijn winnaar geworden van Rabo Dragon's Den. De drie scholen die deelnamen deel aan deze competitie waren het Merletcollege, Metameer en Elzendaalcollege. Nadat op school een voorselectie had plaatsgevonden gingen de twee beste ondernemingsplannen van iedere school naar de finale. Bij de Rabobank in Gennep mochten de leerlingen zich presenteren aan de vakjury.

[image=216746]

De vakjury was unaniem in haar oordeel: 'Groep Meck' van het Elzendaalcollege - bestaande uit Manon van Zinderen, Eline Hutten, Carlijn Driessen en Karlijn Dievelaar - wist de jury te overtuigen met een sterk ondernemingsplan en een zeer overtuigende presentatie. Hiermee sleepten ze de eerste prijs in de wacht: een bokaal en VVV-bon. Het Elzendaal heeft zich de voorgaande drie jaren ook al bewezen, want dit was de vierde overwinning op rij.

Vakjury
Dit jaar bestond de vakjury uit Cor Renkens, (oud bedrijvenadviseur Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen), Edward Smedts (teamleider bedrijvenadvies Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen) en Tiny Wouters (mede-eigenaar van accountantskantoor Eenheid voor Administratie) uit Sint Anthonis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant