Afbeelding

Benefiet Heart of Stone voor Tante Lenie

Algemeen 44 keer gelezen
GENNEP - De Rolling Stones coverband Heart of Stone verzorgt op zaterdag 2 april een benefietconcert voor Stichting Tante Lenie. Het optreden met voorprogramma van Upgrade vindt plaats in Happerij en Tapperij De Dragonder in Gennep.

[image=164291]

“Het idee ontstond spontaan, iedereen heeft een zwak voor deze stichting.”, zegt het veelzijdige
bandlid Pierre Verhasselt. Hij en zijn bandgenoten smolten reeds eerder voor Stichting Tante Lenie. “We hebben in 2009 ook al een benefiet verzorgd ook nu bleek iedereen gemotiveerd om op te treden. We vinden het fantastisch dat de stichting gezinnen met een langdurig of ernstig ziek kind in een moeilijke periode ondersteunt door het verzorgen van verwenvakanties en andere activuiteiten”, vervolgt Pierre.

[image=164290]

Initiator achter de stichting, (Tante) Lenie Huisinga is verheugd met de steun de Heart of Stone levert. “Het is hartverwarmend om te zien dat deze stoere mannen achter onze stichting staan. Mede door zulke initiatieven kunnen we onze verwenvakanties blijven verzorgen.”


[image=164292]

Acties
Behalve het concert is er een loterij terwijl een aantal speciaal ontworpen Heart of Stone t-shirts voor het goede doel verkocht wordt. “Deze shirts zijn in een beperkte oplage gemaakt en zijn echte collector items”, zegt Pierre Verhasselt.
Kaarten voor de benefiet in De Dragonder zijn te koop bij Verhasselt Mannenmode en De Dragonder in Gennep. Voor meer informatie zie www.stichtingtantelenie.nl en www.heartofstone.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant