Afbeelding

Excellent opent nieuwe kleedokalen

Sport 21 keer gelezen
OPLOO - De leden van de bouwploeg van VV Excellent waren de afgelopen maanden druk in de weer met de realisatie van twee nieuwe kleedlokalen, scheidsrechterslokaal, berging en fysioruimte. De officiële opening van de nieuwbouw vindt op zondag 13 februari plaats, voor aanvang van de derby tegen buurman en rivaal DSV uit Sint Anthonis.

[image=164844]

De nieuwbouw had de nodige voeten in de aarde. “Volgens de ene norm hebben we recht op meer kleedruimte, volgens de andere juist niet. Ondanks de nodige perikelen zijn we toch aan de slag gegaan en hebben de bouwkosten vooralsnog voor eigen rekening genomen”, zegt voorzitter Sjaak Cornelissen, die niet teveel over de kwestie kwijt wil. “Het ligt gevoelig. Zeker met het oog op de privatisering van de sportaccommodaties in de gemeente Sint Anthonis.”
De bouwploeg ging onder aanvoering van Cees Lenkens en Jack de Bruijn in mei afgelopen jaar aan de slag. Afgelopen zondag werden de nieuwe ruimten voor de eerste keer gebruikt. “We zijn er trots op. De fysioruimte ligt centraal en is vanuit de beide nieuwe kleedlokalen te bereiken. Door de nieuwbouw hebben we nu zes kleedlokalen en dat is absoluut geen overbodige luxe.”
De nieuwbouw wordt zondag officieel geopend. “Er zijn geen bijzondere festiviteiten hoor. Nee, ik verklap niet wie de handeling verrichten gaat”, zegt Cornelissen. De opening is op zondag om 13.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant