Afbeelding

Klim in de pen voor je Valentijn

Algemeen 49 keer gelezen
BOXMEER – Sommigen worden niet warm of koud van Valentijnsdag, terwijl anderen elke gelegenheid - en dus ook 14 februari - aannemen om eens goed uit te pakken voor hun geliefde.

Voor de romantici onder ons heeft Nieuwsblad De Maas Driehoek een speciale Valentijnsactie. Win een culinair hoogstaand diner voor twee bij restaurant Klooster Elsendael in Boxmeer. Rest alleen nog de opgave een onvergetelijk liefdesgedicht te pennen voor je net nieuwe, al jaren bekende, geheime of juist oude liefde.

[image=164991]

Inzenden
Stuur je gedicht samen met je naam en telefoonnummer naar onze redactie. Vergeet in je mail ook niet te vermelden waarom juist jij het etentje voor twee zou moeten winnen. Tot 17.00 uur vrijdag 11 februari kun je reageren via redactie@demaasdriehoek.nl. De winnaar wordt door ons gebeld en dan is een reservering bij Restaurant Klooster Elsendael zo gemaakt.

Restaurant
Klooster Elsendael in Boxmeer heeft van maandag tot en met zaterdag een chef-kok met keukenbrigade klaar staan voor heerlijk eten op topniveau. De keuken wordt versterkt door de studenten van De Cas Spijkers Academie voor Culinair Toptalent. Het restaurant beschikt over een open keuken met twee beeldschermen, zodat gasten echt een goede kijk in de keuken krijgen. De prijs die Klooster Elsendael beschikbaar stelt voor de Valentijnsactie van De maas Driehoek geldt voor twee personen: een aperitief naar keuze, een culinair driegangendiner met daar bovenop twee consumpties uit het receptieassortiment. Meer informatie over Klooster Elsendael is te vinden op www.klooster-elsendael.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant