Afbeelding

Alleen verstandskies Hofmeijer kwelt JVC

Voetbal 39 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk is bezig aan een regelrecht droomseizoen. En zoals het altijd gaat: iedereen is fit. Dat zijn de wondere krachten in een voetbalteam. Trainer Jan van Deinsen kan zondag in het duel met FC Hilversum dan ook gewoon beschikken over een volledige selectie. Alhoewel: middenvelder Randy Hofmeijer ligt nog wel in bed nadat het trekken van een verstandskies iets pijnlijker uitpakte dan verwacht.

[image=68866]

De middenvelder heeft namelijk een ontsteking opgelopen en daarom kampt hij met wat koorts. De verwachting is echter dat hij ook zondag weer van de partij zal zijn. Zijn club JVC meldde iets te prematuur, uit enthousiasme wellicht, dat ook Hofmeijer zijn contract met een jaar heeft verlengd. De Udenaar sprak dit tegenover kliksport tegen maar meldt wel dat hij zeker verwacht er 'vandaag of morgen' met de club uit te komen. Formeel gezien moet dit dus nog wel gebeuren. Tja, JVC Cuijk in het seizoen 2010-2011. Afgelopen week speelden de Cuijkenaren zelf niet maar toch schaarden ze zich nog nadrukkelijker in het rijtje van de favorieten die op jacht zijn naar de kampioensschaal. De gedoodverfde favorieten FC Oss en De Treffers lieten namelijk weer eens dure punten liggen. Het is nu zelfs zo ver dat JVC bij een zege op laagvlieger FC Hilversum zo ongeveer gelijk staat met FC Oss. En dan moeten de Ossenaren ook nog winnen van het fysiek spelende VVSB in Noordwijkerhout. Zo niet dan zijn de mannen van de Maasboulevard zelfs virtueel koploper. Zo ver is het natuurlijk nog lang niet maar helemaal ondenkbaar is het ook weer niet.

[image=148379]

De tegenstander
Overigens is FC Hilversum geen slechte tegenstander. De Cuijkenaren verloren daar de heenwedstrijd ook gewoon met 2-0 door ondermeer een onbedoeld weergaloos eigen doelpunt van Danny van Raaij. Daarna scoorden de Noord Hollanders met een fraai balletje achter het standbeen om. Het team van de flamboyante trainer Karel Bonsink beschikt over aardig wat kwaliteit, vooral ook in aanvallend opzicht, dus het is zeker oppassen geblazen voor de Cuijkenaren. Wint JVC echter weer dan zal de concurrentie steeds meer rekening moeten houden met het team van Jan van Deinsen. Niemand in Cuijk zal het officieel toegeven maar het 'grote dromen van' is inmiddels wel langzaam begonnen.

Hoog bezoek
Zondag zal JVC Cuijk zich mogen verheugen in de ondersteuning van de hoogheden Prins Karel I en Jeugdprins Jules I. Zij zullen namens CV De Nölers de aftrap verrichten.

Programma 13-2-2011
Hollandia - Achilles'29
VVSB - FC Oss
Baronie - Quick'20
JVC Cuijk - FC Hilversum
AFC - Argon
Gemert - EVV
De Treffers - FC Lienden

[image=165030]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant