Afbeelding

Start crossseizoen op Millse Kuilen

Sport 103 keer gelezen
MILL - Motorcrossclub CCM De Zandhazen is gastheer van de openingswedstrijd van de motorcrossorganisatie Nederland MON. Op zaterdag 26 en zondag 27 februari vinden de wedstrijden plaats op het crosscircuit De Kuilen in Mill.

[image=166348]

Tal van coureurs uit de regio en toppers uit de rest van Nederland verschijnen aan de start op De Kuilen. Ook John Cuppen uit Escharen is van de partij.
Junioren en senioren uit de soloklassen en de Quad Nationalen komen zaterdag 26 februari in actie. Onder hen Leionie Goossens (St. Agatha), Jurgen van de Bungelaar, Kay Ebben, Menno van der Wijst en Johan Straatman (gemeente Mill). Uit Wanroij komen Jaqueline Hanegraaf, Arjen Janssen, Lawrence en Dieter Peters, Riny Engels, Jello Siroom Lucas Walraven en Bart Hendriks aan de start. Ook zijn coureurs uit Cuijk, Beers en Boxmeer present. Op zondag wordt gereden in de klassen MX2 Nationaal, MX2 Inters, Open Nationaal en Inters, Quad Inters en zijspannen. Deelnemers zijn o.a. kampioen Tom Reijnen (St. Hubert), Rik Rijkers (Landhorst) en Maikel Derks (Beers).
Circuit de Kuilen is bereikbaar vanaf de Langenboomseweg. Op beide dagen starten de trainingen om 9.00 uur,
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant