‘Dubbelslag’ voor Cor van de Weem

  •   keer gelezen
MILL – Onder het toeziend oog van een groot aantal leden van de oudervereniging in Mill werd Cor van de Weem uit Mill vorige week dinsdag tot zijn verrassing uitgeroepen tot gemeentelijk Vrijwilliger van het jaar. Als beloning ontving het de prestigieuze Vrijwilligersbokaal.

“Kijkt u eens naar boven”, sprak burgemeester Hans Verheijen halverwege zijn toespraak, vorige week dinsdag in het Millse gemeentehuis. Op het balkom ontdekte Van de Weem tot zijn verrassing zijn hele familie.

[image=166360]

De 73-jarige Cor van de Weem dankt de bekroning voor een belangrijk deel aan de twintig jaar dat hij zich heeft ingezet als vrijwilliger voor de SWOM, de organisatie waarvan nu meer dan vier jaar als bestuurslid en coördinator. Verheijen kwam superlatieven tekort om de vrijwilliger te prijzen. Betrouwbaar, rust, grote inzet en altijd met een glimlach. “U bent geen man van grote woorden, maar wel van grote daden. Als ze u een klus in handen geven, weten ze dat het goed komt”, zei de burgemeester complimenterend.
Kort daarvoor had de Millse burgervader 49 leden van de Stichting Welzijnswerk Ouderen Mill (SWOM) gehuldigd als Vrijwilligersgroep van het jaar. De eerste huldiging was voor Nellie de Vet, die al 25 jaar vrijwilliger is. Voor Cor van de Weem was de huldiging een ‘dubbelslag’. “Nu u hebt besloten een stapje terug te doen, wensen wij u alle goeds voor de toekomst”, sprak de burgemeester.Meer berichten