Vitesse heeft langste adem

Voetbal 35 keer gelezen
GENNEP - Vitesse hield na een spannende en enerverende wedstrijd de punten nog net in Gennep. Hekkensluiter Juliana Mill werd nipt met 4-3 verslagen. De Gennepenaren hadden de wedstrijd al voor rust moeten beslissen, maar verzuimden een aantal goede kansen te verzilveren. Nu werd een 2-0 voorsprong weggegeven. Tot het einde toe hadden de gasten uitzicht op minstens een punt.

[image=166649]

Vitesse begon voortvarend aan de wedstrijd. Nadat prins Marcel I van ’t Bombakkes de aftrap had verricht toog Vitesse ten aanval. In de tweede minuut was het al raak. Danny Hompus rondde een voorzet van Havid Sarkouk goed af: 1-0. In de 28e minuut was het opnieuw raak toen Rob Janssen een voorzet bij de tweede paal binnenschoot. Juliana kreeg enkele goede kansen maar beide keren stuitte Jamel el Boazzati op Vitesse-keeper Freddy Cillessen.

[image=166648]

Ook na rust bleef Juliana geloven in een goed resultaat. De Millenaren kwamen in de 58e minuut terug via een strafschop die door Berry van Krijl benut werd. In de 72e minuut kwamen gasten langszij via Jamel el Boazzati. Vitesse reageerde geschokt en toog opnieuw ten aanval. Havid Sarkouk zette Vitesse in de 75e minuut op voorsprong. Juliana toonde veerkracht en kwam langszij via Jamel el Boazzati. Terwijl iedereen rekening hield met een 3-3 gelijkspel dat Danny Hompus daar anders over. Hij bepaalde in de 87e minuut de eiundstand op 4-3.