Afbeelding

Brochure als handvat voor regio

Kunst en cultuur 13 keer gelezen
CUIJK – Burgemeester Hillenaar van Cuijk heeft donderdag een handvat gekregen om zijn nieuwe werkgebied te leren kennen: de laatste editie van de toeristisch-recreatieve brochure Verrassende PlatteLand van Cuijk.

[image=171421]

Met de brochure op zak kan hij het Land van Cuijk, fietsend, wandelend of met de auto ontdekken. Het PlatteLand van Cuijk is een leuk stukje Nederland en dat willen de ondernemers op het PlatteLand van Cuijk graag laten zien.

Platteland
Sinds 2008 hebben zij zich op Land van Cuijk-schaal verenigd in de Vereniging Het Verrassende PlatteLand van Cuijk. Het doel? Toeristen en bewoners in de regio laten ontdekken hoe verrassend veelzijdig het platteLand van Cuijk is. De deelnemende ondernemingen van Het Verrassende PlatteLand van Cuijk bieden veelzijdige verblijfs- en dagactiviteiten aan. Zo waren ze zondag present bij het NK Maasheggenblechten in Beugen en organiseren ze elk derde weekeinde van mei ‘OnsPlattelandsRondje´. Tijdens dit evenement, waarbij deelnemers drie fiets-, wandel- en autoroutes kunnen volgen, zetten de leden hun deuren wagenwijd open om gratis activiteiten voor het publiek te verzorgen. Denk aan demonstraties en workshops mandenvlechten en bloemschikken.
De brochure Het Verrassende PlatteLand van Cuijk, inclusief drie nieuwe routes om de regio te leren kennen, is te krijgen bij de VVV´s in het Land van Cuijk en op tal van andere toeristisch-recreatieve locaties. Meer informatie op de website: www.plattelandvancuijk.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant