Afbeelding

'De mooiste HEMA van Nederland'

Zakelijk 486 keer gelezen
BOXMEER - Ongeveer 130 filialen, twaalf genomineerden en uiteindelijk twee winnaars. De Boxmeerse HEMA is in een landelijke verkiezing van HEMA tweede geworden en daar is franchiseondernemer Maarten Pieper erg trots op. “En ook op onze mensen, want die maken de winkel tot wat het is.”

[image=171823]

De HEMA in Boxmeer belandde op een tweede plek vlak na het filiaal in Dronten, maar net niet eerste mag de pret in Boxmeer niet drukken. “De jury noemde onze winkel de mooiste van alle HEMA’s in Nederland. Wat wil je dan nog meer?”, aldus de ondernemer. “Dat is dan wel geen officiêle waardering, maar het is er wel een die lang in ons hoofd blijft hangen.”

Lovend
Natuurlijk was het formele juryrapport ook lovend over de HEMA-zaak. Zowel na het bezoek dat aangekondigd was als na het kijkje dat een mysteryshopper genomen had. Maarten Pieper: “Wij zijn beoordeeld op criteria als klantvriendelijkheid en productbeschikbaarheid en dergelijke. Wat blijkt? We scoren enorm goed in het advies naar onze klanten en klachtenafhandeling. Dat is bij ons ook een pre. Bovendien zijn bij ons de actieartikelen ruim op voorraad aanwezig en grijpen klanten dus niet zo snel mis op iets. Waar wij ook erg blij mee zijn is met de horecavoorziening. Die blijkt vergeleken met andere filialen bijzonder goed geregeld en verzorgd.”
Het team van de HEMA in Boxmeer kreeg voor hun prestaties in 2010 zaterdag een glazen plaquette en een diner- en entertainmentcheque uitgereikt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant