Afbeelding

Naar New York met De Ville

Zakelijk 18 keer gelezen
BOXMEER - Al altijd eens het vrijheidsbeeld willen bezoeken? Of een fietsritje maken door Central Park? Een theatervoorstelling bezoeken op times-square? Of lekker winkelen op 5th avenue met de warenhuizen Saks en Bergdorf Goodman?

Want, wat een droomwens lijkt, wordt dit jaar misschien wel werkelijkheid dankzij De Ville mannenmode. Want de speciaakzaak in Boxmeer verloot onder de klanten dit voorjaar een fantastische reis voor twee personen naar New York.
De merken Tommy-Hilfiger, Gant en McGregor zijn stuk voor stuk merken met een sterke band met New York.

Eyecatchers
Een multiculturele stad die 24 uur per dag leeft en bruist. Een stad met bijzondere eyecatchters zoals de Brooklyn Bridge, Central Park en Times Square, Soho en china Town.
In samenwerking met deze merken verloot De Ville mannenmode deze reis. Bij aankoop van elke 100 euro tot en een datum in mei krijgt de klant een lot waarmee deze kans maakt om deze geweldige stad te bezoeken. Uiteraard met verblijf in een mooi hotel in hartje New York en een vlucht met Air-Berlin vanaf Dusseldorf.

[image=172176]

Modeweekend
Komend weekeinde staat Boxmeer in het teken van de mode. De eerste editie van Boxmeer Fashion Weekend word gehouden op zaterdag 2 en zondag 3 april. Tijdens de open dagen op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen klanten kennis maken met de nieuwe collectie bij de Ville onder het genot van een drankje en hapje.

Assortiment
Naast de genoemde merken heeft de Ville in zijn assortiment de merken Paul & Shark, Milestone jacks, British Indigo, John Miller, Gardeur, Pierre Cardin en Carl Gross. De klant staat verrast door de assortiments-veranderingen die hebben plaatsgevonden na de overname, nu alweer ruim een jaar geleden. Bovendien ligt daar de kans op een onvergetelijke reis naar New York.
Vrijdag is de wekelijkse koopavond tot 21.00 uur en zondag zijn alle winkels in Boxmeer geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
De Ville mannenmode is gevestigd aan de Steenstraat 96 in Boxmeer. Telefoon: (0485) 57 14 64.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant