Afbeelding

Reconstructie Maasboulevard van start

Verkeer en vervoer 32 keer gelezen
CUIJK -De werkzaamheden ter opwaardering van de Maasboulevard in Cuijk en de verhoging van de dijk langs De Maas tussen de Beersebaan en de Loswal gaan maandag beginnen.

[image=172177]

De Maasboulevard – tussen de Beersebaan en de Hapsebaan– wordt opgewaardeerd tot een asfaltweg met fietsstroken. Er wordt ook een nieuwe aansluiting gemaakt met de Waaistraat die naar de pont leidt en met het bouwproject Cuijkse Cantheelen. Door de maatregelen wordt de nieuwe Maasboulevard in de nabije toekomst beter bereikbaar voor de voetgangers en fietsers vanuit het centrum, Padbroek en de Valuwe.
Gedurende de werkzaamheden wordt de Maasboulevard tussen de Beersebaan en de Hapsebaan vanaf 4 april 2011 tot half juli 2011 voor al het verkeer afgesloten. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via het bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet. De pont blijft vanuit het centrum bereikbaar via de Maasstraat en de loswal. In dit kader wordt de Grotestraat tussen de Markt en de Maasstraat voor verkeer in twee richtingen opengesteld. Ter verduidelijking wordt verwezen naar de afbeelding. De omleidingen zullen in praktijk met borden worden aangegeven.
Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse zal de Maasboulevard opengesteld worden voor de bereikbaarheid van het evenement.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant