Afbeelding

Computerservice in Sint-Oedenrode

Zakelijk 48 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - We hebben er thuis bijna allemaal minstens één: een computer of laptop. Toch weten we vaak niet veel over de technische kant van de computer. Sinds mei kan de consument daarom voor advies, maar ook voor verkoop terecht bij Maarten van den Bosch en zijn nieuwe bedrijf Computerservice Rooi.

[image=172192]

In mei van dit jaar is Maarten van den Bosch zijn eigen bedrijf begonnen in Sint-Oedenrode. Van den Bosch: “Zowel binnen mijn werk als thuis heb ik altijd iets met computers gehad. Na een turbulente tijd in mijn leven heb ik daarom besloten om ervoor te gaan en een eigen bedrijf te starten. Ik heb gekozen voor een simpele en herkenbare naam, zodat de consument meteen weet waar hij aan toe is.” Bij Computerservice Rooi kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten terecht voor het oplossen van computerproblemen. “Ik bied onder meer aankoopadvies, hulp bij computerstoringen, hardwarereparaties en preventief onderhoud van een computer. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. In eerste instantie heb ik een adviserende rol. Het is belangrijk om met de klant om tafel te gaan zitten en op een rijtje te zetten wat iemand echt nodig heeft. Dan wordt het pas duidelijk wat iemand bijvoorbeeld het beste kan kopen.”

Onderscheiden
Van den Bosch wil zich binnen de computerbranche onderscheiden. “Ik bied onze klanten bijvoorbeeld een leen-PC aan. Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen de computer namelijk iedere dag. Op deze manier hoeven ze niks te missen. Ook is het mogelijk om bij Computerservice Rooi een servicecontract af te sluiten. De computer wordt goed onderhouden en de klant heeft voorrang op het moment dat reparatie of hulp nodig is.” Meer informatie is te vinden op www.computerservicerooi.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant