Afbeelding

Ook Stapelgoed bij Puur Basic

Zakelijk 119 keer gelezen
SINT-OEDENRODE - Puur Basic heeft in korte tijd een sterke reputatie opgebouwd als specialist in stijlvol en eigentijds wonen. In 2009 startte Elle Vervoort samen met rechterhand Betsy Heerkens haar interieurwebshop, aangevuld met persoonlijk advies bij klanten thuis.

[image=173348]

Met succes: inmiddels is het exclusieve assortiment aanzienlijk gegroeid met stijlvolle en pure producten voor het hele huis, van vloeren en verlichting tot woontextiel en accessoires. De laatste aanwinst is een ruime collectie van Stapelgoed. Deze exclusieve tassen, plaids en kussens zijn gemaakt van oude PTT-postzakken en bakkerslinnen. Dankzij deze authentieke vintage materialen is elk product uniek. De collectie van Stapelgoed past perfect in het assortiment. Elle: “Veel van onze producten zijn gemaakt van oude materialen en ze hebben stuk voor stuk een eigen verhaal. De makkelijkste weg om deze producten te kopen is natuurlijk via onze webshop. Maar we hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact, om optimaal en gericht advies te kunnen geven. Daarom komen we ook graag vrijblijvend bij klanten thuis, zodat we stijlvol kunnen inspringen op iemands smaak.”

Actie Stapelgoed
Op 15, 16 en 17 april kunnen geïnteresseerden kennismaken met Puur Basic tijdens het Open Huis aan de Laan ten Rode 1 in Sint-Oedenrode. Op vrijdag is de deur geopend van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze dagen is er tien procent korting op de collectie van Stapelgoed. Ook op www.puurbasic.nl kan gebruik worden gemaakt van de actie. De kortingscode is STAPEL. De actie geldt tot en met 17 april. Op de website is ook het volledige assortiment te bekijken. Neem voor meer informatie of advies contact op via info@puurbasic.nl of tel. (06) 12 21 51 62.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant