Afbeelding

Openingsmagazine nieuw ziekenhuis

Gezondheid 41 keer gelezen
BOXMEER – De countdown voor de verhuizing van het oude naar het nieuwe Maasziekenhuis loopt. Iedereen zit in de starblokken voor D-day, want op vrijdag 22 april is de grote dag van de megaverhuizing naar de Health Campus Sterckwijck.

De regio wordt verrijkt met een modern ziekenhuis, waarmee Pantein een stevige stap voorwaarts heeft gezet in de ambitie om de best mogelijke zorg te bieden aan inwoners.
Het ziekenhuis, andere Pantein-functies en externe zorgpartners komen samen in een schitterende zorgomgeving. Het is prachtig ingericht gebouw, waarin innovatief is ingespeeld op veranderende zorgbehoeften. Een resultaat van de gebundelde deskundigheid van architecten, bouwers, technici, leveranciers en medewerkers. Op 22 april vindt de verhuizing van patiënten plaats en vanaf dinsdag 26 april gaan de deuren open voor de overige patiënten.

[image=173366]

Magazine
In samenwerking met De Winter Media Groep, onder meer uitgever van De Maas Driehoek, komt Pantein met het ‘Openingsmagazine Pantein Maasziekenhuis’. In dit informatieve glossy magazine, dat deze week in een oplage van 125.00 exemplaren wordt verspreid, maakt de lezer uitgebreid kennis met het nieuwe Maasziekenhuis. Het eerste exemplaar werd maandag door Robert Hermens van De Winter media groep overhandigd aan Ruud Verreusel, bestuurder van Pantein.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant