Afbeelding

Dijk trapt af op Lindefeesten

Muziek 27 keer gelezen
SAMBEEK - De Dijk gooit vrijdag de muziekdeuren van de Lindefeesten in Sambeek open. Daarna volgt een vol programma van twee weekeinden achter elkaar.

[image=173435]

De Dijk die al dertig jaar het publiek weet te ontroeren met passie en gevoelige teksten, wilde dit jaar De Lindefeesten niet overslaan. In het voorprogramma staat deze eerste avond een regionale band die staat als een huis: Dance Little Sister uit Gennep. Deze band neemt het publiek terug in de tijd met hits van toen waar het onmogelijk is bij stil te staan.

Acts
Beethoven is op zaterdag present. Deze hoogaangeschreven top-40-act maakt al langere tijd het (inter)nationale evenementencircuit onveilig. Beethoven heeft zich daardoor snel ontwikkeld tot een trendsettende act, die elk optreden tot een sensatie maakt. Voor vrijdag 22 april staat de meest bekendste band van de regio in de grote feesttent: BZB! Met een mix van allerlei muziekstijlen vormt BZB zijn eigen geluid. Theater en absurditeiten maken het feest compleet.
In het voorprogramma van deze tweede vrijdag staat de formatie Random. Random is een jonge, ervaren en energieke allround coverband bestaande uit zes enthousiaste muzikanten. Samen staan zij garant voor een gezellige avond boordevol live-muziek en entertainment van de bovenste plank. Als afsluitende act komen De Coronas op de bühne. Deze multi-talenten spelen alles van rock ‘n roll tot jazz, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. De Coronas maken Stand-up Pop en trekken daarmee hun optreden naar een hoger plan. Meer informatie is te vinden op www.lindefeesten.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant