Afbeelding

Ruitershop bestaat 25 jaar

Zakelijk 36 keer gelezen
BOXMEER - Het is alweer 25 jaar geleden dat Peter en Sylvia Verberkt met hun ruitersport-speciaalzaak in Boxmeer begonnen. Een kwart eeuw later viert het echtpaar dit heugelijke feit met drie jubileumdagen op 15, 16 en 17 april.

[image=173438]

Sylvia en Peter hebben niet alleen een brede interesse in alles wat met paardensport te maken heeft, het tweetal kan ook nog eens bogen op tientallen jaren ervaring. Peter kan als zadelmaker deskundig adviseren. De klant staat altijd centraal: “Voor de hoge kwaliteit en prima service sta ik persoonlijk in.” Zij doen dit met een deskundig team van medewerkers dat ervoor zorgt dat klanten zich thuis voelen in de winkel, deskundig geholpen worden en een goede, duurzame aankoop kunnen doen. Een verbouwing en uitbreiding in 2007 zorgde voor meer ruimte en mogelijkheden om het assortiment goed te kunnen presenteren. Ruitershop Boxmeer speelt ook in op trends: tegenwoordig creëert de klant zijn of haar eigen leren rijlaarzen en rijjas naar wens. En binnenkort kunnen klanten vanuit huis bestellen via de webshop op de vernieuwde site.
Een bezoek aan Ruitershop Boxmeer tijdens de jubileumdagen is meer dan de moeite waard. De nieuwe stijlvolle kledinglijnen van onder anderen Jeamo, Pikeur, Anky, Eurostar, Kingsland, Kentucky, Harry’s Horse, HKM en Happy Valley zijn te bezichtigen, evenals de grote collectie rijlaarzen en schoenen van onder anderen Petrie en De Niro Boot. Bezoekers kunnen profiteren van spectaculaire acties en gratis loterij met als eerste prijs een gratis Kieffer zadel t.w.v. 1750 euro, vijf cadeaubonnen van 100 euro en tien cadeauonnen van 25 euro. Welke spectaculaire acties bij Ruitershop Boxmeer tijdens het jubileumweekeinde worden gehouden, is te zien op de website: www.ruitershopboxmeer.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant