Afbeelding

Stichting Brabant Danst ontvangt cheque

Zakelijk 38 keer gelezen
CUIJK - De Udense Stichting Brabant Danst organiseerde dit weekeinde het jaarlijkse Holland Dans Spektakel.

[image=174444]

Tijdens het vierdaagse evenement kregen zij een cheque van 500 euro overhandigd van Brabant Accountants en Belastingadviseurs, een accountantskantoor met vestigingen in Uden, Heesch, Someren en Veldhoven. De donatie is bestemd voor het onderdeel Wheelchairdancing.

Rolstoel
In 1989 werden de eerste rolstoeldanswedstrijden opgenomen in het dansweekend met toen nog slechts 85 rolstoeldansparen. Momenteel komen jaarlijks uit ruim twintig landen zo’n driehonderd dansparen naar de World Cup Wheelchairdancing. Een prachtig integratievoorbeeld van dansers met een lichamelijke beperking en valide dansers. De bijna honderd vrijwilligers die elk jaar er voor zorgen dat alles tot in de puntjes is georganiseerd zijn voornamelijk (oud)leerlingen van de dansscholen van Hans en Annette Verhoeven.

Geste
Brabant Accountants en Belastingadviseurs draagt de stichting en haar doelstelling een warm hart toe en biedt daarom graag financiële ondersteuning. Het bedrag komt voort uit de giften die Brabant Accountants en Belastingadviseurs heeft mogen ontvangen naar aanleiding van de opening van het nieuwe kantoorpand te Uden.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant