Afbeelding

Tassen in de Steenstraat

Zakelijk 26 keer gelezen
BOXMEER - Vanaf volgende maand een tijdelijke winkel en vanaf midden oktober permanent aan de Steenstraat in Boxmeer: Van Os Tassen en Koffers. “Wij staan voor service en kwaliteit in alle prijsklassen”, aldus eigenaar Hein van Os.

[image=174583]

Vanwege de exclusiviteit voor een mooie prijs, past Van Os naar eigen zeggen zo goed in het centrum van Boxmeer. “Het dorp heeft allerlei specialistische winkels die het centrum sfeer geven”, aldus Van Os, “dat het centrum leeft hebben we al gemerkt tijdens Fashion Weekend Boxmeer. Wij vinden het mooi daar een onderdeel van te mogen zijn.”
Van Os Tassen en Koffers komt in het pand waar ruim een jaar geleden een hevige brand woedde. Tassenspeciaalzaak En Voyage werd destijds verwoest en inmiddels is er niets aan het pand gebeurd. “Er moet veel gebeuren. Kasten, wanden, het plafond. Alles moet aangepakt worden. Wanneer we daar precies mee mogen beginnen, weten we nog niet precies, maar het is zeker dat alles in onze stijl gemaakt wordt, aldus de eigenaar.
In Nederland zijn er ruim ttwintig filialen van Van Os Tassen en Koffers. “Alles op het gebied van lederwaren, reisartikelen, damestassen, koffers, businesstassen, laptoptassen, komen ook in Boxmeer in het assortiment. “Hetzelfde geldt voor alle merken.” Inge Borg en Marije Nabuurs nemen de dagelijkse leiding in Boxmeer op hun schouders. Van Os Tassen en Koffers, vanaf 1 mei aan de Steenstraat 60 en vanaf midden oktober op nummer 130. en de zaak in Boxmeer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant