Afbeelding

Vortums toneel gaat ‘Doktertje spelen’

Kunst en cultuur 20 keer gelezen
VORTUM-MULLEM - De toneelvereniging van Vortum- Mullem brengt in het weekend van 14 en 15 mei het toneelstuk ‘Doktertje spelen’ van de auteur Cart Slotboom.

Vanaf september heeft de groep hard gerepeteerd om deze komedie op de planken te zetten. De regie is in Vortum-Mullem voor het eerst in handen van Harry Jacobs, een regionale bekendheid als speler en de afgelopen jaren ook erg druk met regisseren bij verschillende clubs.

[image=175692]

Inhoud
De van bankroof verdachte Arie van Zanten, op de vlucht voor de politie, rent het eerste gebouw binnen dat hij tegenkomt. Uit een kast pakt hij een witte jas en trekt deze aan. Als hij het gebouw wil verlaten loopt hij hoofdzuster Gerda tegen het lijf, die in de veronderstelling is dat de plaatsvervangend arts dokter Van Vliet is gearriveerd.
Aangezien er voordurend politieauto’s in de buurt rondrijden, blijft er voor Arie niets anders over dan ‘Doktertje spelen’, met alle complicaties, verwikkelingen en verwarde gevolgen van dien. Een dolkomisch spel met natuurlijk een verrassende ontknoping.
De opvoeringen vinden zowel op 14 als 15 mei plaats in ’t Gemeenschapshuus, Sint Cornelisstraat 20 in Vortum-Mullem. Aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt 7 euro (vvk) of 7,50 euro (kassa). Kaarten reserveren kan telefonisch via: (0485) 57 45 87.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant