Afbeelding

Bij de dames in Langenboom

Zakelijk 93 keer gelezen
LANGENBOOM - Een dag met voor elk wat wils bij Koffie- en Theeschenkerij ‘Bij de Dames’ in Langenboom: Ons Plattelandsrondje op zondag 15 mei vanaf 11.00 uur.

In de plattelandstweedaagse wordt in het gebied Land van Cuijk en de Noordelijke Maasvallei drie wandel- fiets- en autoroutes geïntroduceerd. Het verrassende en vernieuwende hierbij is dat alle deelnemers van jong tot oud tijdens deze tochten een heel divers scala aan activiteiten zullen meemaken. Deze vinden in zijn algemeenheid plaats bij de circa veertig bijzondere plattelandsbedrijven die zich aan deze routes bevinden.

Vanaf 11.00 vindt een keur van activiteiten plaats bij Koffie- en Theeschenkerij ‘Bij de Dames’. De officiële aftrap wordt gegeven door Burgermeester Doorn van de gemeente Landerd en Coen van Veenendaal ambassadeur van de stichting Alpe d’HuZes. Hierna zullen een aantal kinderen van BSO ‘Ikke’ uit Mill ballonnen oplaten. Dit is het sein voor de start van een middag met onder andere een MTB Clinic, een loterij, een rondrit en een veiling. Koffie- en Theetuin ‘Bij de Dames’ aan de Vliesweg 18 te Langenboom, gelegen aan de ‘Wollesokkeroute’. De theetuin is geopend vanaf 10.30 uur.

[image=175759]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant