Afbeelding

Buijssen redt Volharding en Achates

Voetbal 57 keer gelezen
VIERLINGSBEEK/OTTERSUM - Tweedeklasser Volharding heeft zichzelf het vege lijf gered en tegelijkertijd het Ottersumse Achates in veiligheid gebracht. De ploeg van trainer Sijbers won het overgespeelde duel tegen Rood Wit'62 met 2-0.

[image=176293]

Voor Volharding was Vincent Buijssen de gevierde man hij nam allebei de doelpunten voorzijn rekening. Door het resultaat zijn de Helmonders die in het oorspronkelijke duel in maart een ongerechtigde speler opstelden veroordeeld tot de nacompetitie. Met nog een speelronde voor de boeg is Volharding veilig. De Vierlingsbekers kunnen zondag nog wel een woordje meespreken in de prijzenverdeling in klasse 2H. Indien Volharding HVV Helmond in bedwang weet te houden kan het Ottersumse Achates daar garen bij spinnen. De Ottersummers wisten door zeges in de afgelopen weken de degradatieplaatsen te verlaten en hebben nu nog uitzicht op de derde periodetitel. De mannen van trainer Schuijffel moeten zondag wel winnen van Venlosche Boys.

Herpinia
Festilent is door deze uitslag spekkoper geworden. Het team van Lucien Roeffen hoeft nu geen nacompetitie te spelen. Herpinia daarentegen is nu wel veroordeeld tot het spelen van extra wedstrijden die voor de Herpenaren op zondag 22 mei beginnen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant