Afbeelding

Marc Peters Boxmeer legt woonaanbod stil

Algemeen 315 keer gelezen
BOXMEER - Makelaar Marc Peters uit Boxmeer verlaat de woningmarkt en richt zich alleen nog op bedrijfsmakelaardij.

[image=176562]

Makelaardij Nooijen uit Boxmeer heeft de woningmakelaardij van Marc Peters in Boxmeer overgenomen: huur en verhuur, koop en verkoop, taxaties en nieuwbouwprojecten. De vestiging aan het Raadshuisplein in Boxmeer wordt gesloten. De gehele woningmakelaardij van Marc Peters’ kantoor in Cuijk, waarvan Martijn Willems al voor de helft eigenaar was, wordt nu volledig aan laatstgenoemde overgedragen. De naam van het Cuijkse kantoor blijft ongewijzigd.

Tijden
De overname komt volgens een verklaring van de makelaars in “lastige tijden”, waarin er binnen de makelaardij “juist dan nieuwe uitdagingen opdoemen.” Makelaar Marc Peters speelde al geruime tijd met zijn wens om zich volledig te richten op zijn oude passie, het bedrijfsmatig onroerend goed. Hij ging op zoek naar een makelaar die zijn volledige woningportefeuille en ook enkele medewerkers van het kantoor Boxmeer wilde overnemen. Hij richt zich voortaan op het bedrijfsmatig onroerend goed voor de Noordelijke Maasvallei. “Ik verleg mijn activiteiten. Met vijfentwintig jaar ervaring zie ik nieuwe mogelijkheden in de markt. Ik ben er van overtuigd dat in specialisatie de toekomst van de makelaardij ligt.”
Voor Makelaardij Nooijen past de overname van de Boxmeerse woningportefeuille bij het elan dat het kantoor sinds zijn start wil uitstralen. “
"Van alle kantoren in de regio Land van Cuijk hebben wij vanaf 2010 de meeste huizen verkocht en daar zijn we trots op”, stelt Henry Nooijen tevreden vast. “Met dit resultaat hebben we bewezen dat we nog meer kopers weten te bereiken dan andere makelaars en dat we bovendien meer tijd investeren in het begeleiden van kopers.” De makelaar is blij met de overname: “Marc Peters is een gerespecteerde partner met een prachtige portefeuille en twee zeer ervaren medewerkers. Wij hebben net zoals Marc Peters geen hypotheekafdeling en door deze overname zijn wij in Boxmeer de enige onafhankelijke woningmakelaardij geworden.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant