Afbeelding

Mart Smeets spreekt op Benefietavond

Algemeen 62 keer gelezen
CUIJK - Sportjournalist, presentator en schrijver Mart Smeets is gestrikt om te spreken tijdens de benefietavond ten bate van de landelijke aktie Alpe d’HuZes, die op 4 juni wordt gehouden bij Hotel van der Valk in Cuijk.

[image=176788]

Mart Smeets zal een lezing houden over de heroiek en tragiek van de Alpe D’Huez als beruchte scherprechter in de Tour de France, over Lance Armstrong en over de strijd tegen kanker.

Entertainment
Lionsclub Land van Cuijk en Overmaze organiseert met Van der Valk Hotel Cuijk een vijfgangen diner met bijpassende wijnen en consumpties voor 75 euro per persoon. Gasten kunnen daarnaast genieten van diverse optredens van saxofonist Michael Shalton en de zangeressen Ingrid Heijl en Klaudija Paunovic.
Veiling
Daarnaast is er tijdens de grote benefietavond een goederen- en dienstenveiling ten behoeve van de KWF kankerbestrijding in Cuijk, waarbij in totaal vijftig kavels zullen worden geveild. Onder leiding van een gedreven veilingmeester worden in het oog springende items geveild zoals een VIP-arrangement naar het CHIO in Aken, een anti-rook behandeling met acupunctuur, een tuinontwerp, een verblijf in een vakantiehuis op het Griekse eiland Skiathos, een wijnproeverij, een finisharrangement tijdens de komende Tour de France en een exclusieve rondleiding in het nieuwe Maasziekenhuis.

Opbrengst
De kosten van de avond worden grotendeels door sponsors gedragen waardoor het entreegeld en de biedingen op de veiling direct naar het goede doel toe gaan. De opbrengst komt naar rato op het conto van de deelnemende teams in deze regio te staan. Benefietsavond Lions Alpe d’HuZes, zaterdag 4 juni van 18.00 tot 23.30 uur in Van der Valk Hotel Cuijk. De kaarten zijn te koop bij Van der Valk Hotel Cuijk of te bestellen door storting op rekening 1423.59.491 t.n.v. Stichting fondsenwerving Land van Cuijk & Overmaze, onder vermelding van 'Kaarten Alpe d'Huzes'. Vergeet niet adresgegevens te vermelden.
Een factuur voor de kaart(en) ontvangen? Vermeld dan het woord Factuur bij de storting. Zie voor kaartverkoop of meer informatie: www.lions-tegen-kanker.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant