Afbeelding

Jongtalent geeft Kickfun

Sport 433 keer gelezen
BOXMEER - Kickbokser Bjorn Tax uit Boxmeer heeft een hele mooie kans gekregen: lesgeven in de nieuwe tak van sport Kickfun. Sportondernemer Marco Stolz uit Nijmegen benaderde het jonge kickbokstalent daarvoor.

Kickfun is een combinatie van kickboksen en muziek. Deelnemers kunnen zich met trappen en stoten uitleven op het kussen. In de les is er volop aandacht voor conditieopbouw en technische oefeningen. De sport is voor jong en oud geschikt, want ieder kan voor zichzelf het tempo aangeven.

Trainen
“Zelfverdediging, weerbaarheid, stijl en techniek zijn belangrijke onderdelen van de training”, zegt Tax, “mijn ervaring en kennis van kicksport komen daarvoor natuurlijk goed van pas.” Veel heeft Bjorn te danken aan zijn trainster Krista Fleming. Zij is wereldkampioen kickboksen voor dames. Naast Thailand levert Nederland veel kickbokstalent af. Net als voor Bjorn Tax zijn hun sterke punten flexibiliteit en kracht.

[image=177702]

De lessen Kickfun zijn onlangs gestart. Geïnteresseerden kunnen nog met gemak aansluiten bij de lessen in Sportscentre Fudochi aan de Tweede Oude Heselaan in Nijmegen.
Na de zomer geeft Bjorn Tax ook les in Nijmegen Lent en individuele lessen zijn ook mogelijk.
Bel voor meer informatie over Kickfun met Bjorn Tax: 06-31 78 78 21.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant