Afbeelding

Zelfs Roger Sanchez kent 7th Sunday

Muziek 43 keer gelezen
KELDONK – Waar het normaal gesproken stil en verlaten is, wordt momenteel hard gewerkt: het festivalterrein aan De Roost in Keldonk. Aanstaande zondag vindt daar alweer de derde editie plaats van 7th Sunday Festival en een dag eerder is het terrein voor Harmony of Hardcore. Dat 7th Sunday inmiddels een dancefestival van formaat is, mag duidelijk zijn. De line-up liegt er niet om en als zelfs een mondiale topper als Roger Sanchez aangeeft het festival te kennen, zit het met de naamsbekendheid wel goed.

[image=178732]

“Klopt”, vertelt een trotse Thijs de Winter, verantwoordelijk voor de marketing- en communicatie-activiteiten rondom het festival. “We hebben hem van tevoren geïnterviewd. Hij gaf aan dat een bevriende dj hem al had getipt: 7th Sunday is een festival waar je een keer gestaan moet hebben. Dat is natuurlijk mooi om te horen. Er staan hier ook heel grote namen en we hebben meer dan honderd artiesten, voor iedereen wat, maar als een van de grootste dj’s uit de dancescène van dit moment zoiets zegt, geeft je dat een mooi gevoel.”

[image=178734]

7th Sunday kan 20.000 gasten per dag verwelkomen en het lijkt erop dat er inderdaad een groot beroep op die capaciteit gedaan gaat worden. "We krijgen ook steeds meer internationale bezoekers. Geen mega-aantallen, maar wel bussen vol uit Duitsland en België en ook steeds meer gasten uit Frankrijk, Zweden, noem maar op.” Zelf is De Winter tijdens het festival druk aan het werk: dat heeft alles te maken met een attentie voor de bezoekers. Zij krijgen een festivalkrant mee naar huis met interview en foto’s van de dag zelf. “En voor de verschillende social media zijn we druk bezig. Twitter, Facebook, Youtube – zodat ook de thuisblijvers niets van 7th Sunday hoeven te missen.”

Meer informatie, bijvoorbeeld over de kaartverkoop en over de social media, staat op www.7thsunday.nl.

[image=178736]

[image=178735]

[image=178733]

[image=178731]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant